Mirsevini ne Kliniken Mjekesore Glob

Mirsevini ne kliniken glob !

Njoftime
Tani ne kliniken tone do te gjeni sherbimin e Gjenetikes dhe analiza te ADN-se. Me disa analiza specifike Mjeke Shkencetare Gjenetiste Amisa Mukaj MSc, jep zgjidhje per anomalite e mundshme prenatale
Mjekja me pervoje Obsteder Gjinekologe Dr.Hysnie Aliko, ne bashkepunim me kliniken GENESIS ne Rome sjell pervojen dhepraktikat me bashkekohore te trajtimit te infertilitetit ne cifte.
Klinika jone eshte perzgjedhur nga Ambasada Amerikane ne Tirane per te kryer kontrollin shendetsor dhe egzaminimet rutine per aplikantet emigrante ne USA.
Sherbimi Kardiologjise Egzaminime Ultrasound
Sherbimi i Radiologjise Gjinekologji dhe trajtim Fertiliteti

Sherbimi i Pediatrise

Sherbimi i Ortopedise


SHERBIMET TONA

Klinika Mjekesore "GLOB"® Copyright 2010, Te gjitha te drejtat te rezervuara. Websaiti mundesuar nga Panci-Electronics