Stafi Mjekësor

Njihuni me mjekët e klinikës tonë dhe lini takim. Mjekët më të mirë dhe teknologjia bashkëkohore, në shërbimin tuaj


Kliko Këtu

Ekzaminime

Keni nevojë për një ECHO? Grafi? Endoskopi apo Biopsi? Shiko shërbimet që ne ofrojmë dhe na kontaktoni!


Kliko Këtu

Analiza

Profilaksia është më efikase se kurimi i sëmundjeve. Bëni kontrolle rutinë me analiza të përgjithshme dhe parandaloni sëmundjet.

Kliko Këtu

Të Reja

Përditësohu me të rejat e fundit në Klinikën GLOB për t'u njohur me shërbime të reja apo arritjet e shkëlqyera të personelit të klinikës GLOB.

Kliko Këtu

Ne Ofrojmë Shërbim Mjekësor

Të shpejtë dhe Të sigurt

Klinika jone bashkepunon me qendren mjekesore Genesis ne Rome, Itali duke ofruar te gjitha sherbimet e kompletuara per trajtimin e sterilitetit te çifteve. Ne qendren tone çiftet gjejne nje ambjent te ngrohte, pasi ne i japim perparesi sherbimit cilesor të personalizuar, ne kujdesemi per sensibilizimin dhe informimin korrekt per problemin qe ka secili çift ne veçanti.

Ne qendren tone kryhen ne kohe rekord te gjitha ekzaminimet laboratorike, ekografike, gjenetike dhe kirurgjikale.

image

Shërbimet Tona

Në Dispozicionin tuaj:

Të Rejat

E Fundit

Mos hezitoni të rezervoni vizitën tuaj!

+355 42 414 646